Laagsteprijsgarantie
Categorieën
Productfilter Sluiten
088 - 22 66 300
Advies nodig?
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

 


Bezig met laden...

Barkruk kopen? Dan bent u ook hiervoor op het juiste webadres.
Barkruk kopen? Nu met de laagste prijs garantie: design barkrukken met een Italiaans ontwerp! Deze barkrukken zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren te verkrijgen en mogen zeker niet in uw woon- of eetkamer ontbreken! Combineer de barkruk met een (hoge) eettafel of statafel of plaats ze aan een (ontbijt)bar en sta versteld van het comfort dat u ervaart tijdens het eten. Deze designer barkrukken zijn gemaakt van PU leer en zijn voorzien van een verchroomde voet wat deze barkruk een tijdloze, luxe uitstraling geeft.   

Verstelbare barkrukken
De meeste modellen zijn voorzien van een gasdrukveer mechanisme, waarmee de barkruk zo hoog of zo laag gezet worden als gewenst binnen de minimale en maximale hoogte. Deze barkrukken zijn van kunstleer en voorzien van een rugleuning. Hierdoor kan u zowel voor, tijdens als na het eten ontspannen op deze heerlijke barkrukken!

Verschillende modellen barkrukken
De specificaties verschillen per barkruk! Een aantal barkrukken zijn voorzien van een gasdrukveer mechanisme, een vaste voetsteun en zijn 360 graden draaibaar! De overige barkrukken hebben een vaste hoogte of deze hebben geen voetsteun daar dit lage modellen zijn.  De Cela barkruk heeft een lang zitvlak wat lichtjes naar beneden afloopt om zowel de rug als de benen ondersteuning te bieden.. De Gela barkruk heeft als enige barkruk armleuningen. De Irel en de Hepy barkrukken zijn lage modellen waardoor deze geschikt zijn om achter een bureau of normale eettafel te plaatsen. De Fanne barkruk heeft een vaste maat met een mogelijkheid tot voetsteun door middel van een stalen buis halverwege de poten. De Belle, Elle en de Anel barkrukken zijn voorzien van een langer zitvlak met een rugleuning die steun biedt aan de onderrug.