** Actieprijzen op het GEHELE assortiment! OP=OP! **

Kippenhokken

Om kippen te kunnen houden heb je een goed hok nodig. De meeste kippenhokken hebben dan ook een nachthok en buitenverblijf. Een kippenhok is ideaal om in de achtertuin te plaatsen en een goede manier om zo voor je eigen eieren te zorgen. Daarnaast kun je hierin ideaal kippen fokken.

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
 1. kippenhok
  Kippenhok Tokka
  Rating:
  100%
  € 229,95
  Op voorraad Vóór 21:00 besteld, morgen bij u geleverd!*

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
Heb je niet veel ruimte maar wil je toch een mooi kippenhok? Dan is Kippenhok Tekka iets voor jou! Deze is vrij compact in formaat en heeft een verdieping waar de kippen kunnen rusten en slapen. Dit gebied kan je bereiken door het dak op te tillen, zo hoef je jezelf niet in allerlei bochten te wringen om bij de kip(pen) te komen.

Iets meer ruimte tot je beschikking? Kijk dan eens naar ons Kippenhok Tikka. Deze is ruimer dan de Tekka. De Tikka heeft onder een grote ren waar je kippen naar hartelust kunnen scharrelen. De bovenverdieping is afgesloten en dient als rust- en slaapplek. Dit kippenhok is op beide verdiepingen te openen waardoor je gemakkelijk bij je kippen kan.

Genoeg ruimte tot je beschikking? Dan is Kippenhok Tokka echt een aanrader! Dit kippenhok heeft een L-vorm waardoor de kippen ook eens om het hoekje kunnen lopen. Aan beide uiteindes van de ren zit een hok waar de kippen kunnen rusten en slapen. Deze hokken kan je bereiken door het deurtje te openen.

Copyright © 2010 – 2019 Laagsteprijsgarantie B.V. KvK: 63374498. Alle prijzen zijn incl. btw en exclusief verzendkosten.